Filter

Sorry, we konden geen resultaten terugvinden.

Braend

BRAEND bestaat sinds 2001 en is inmiddels een duidelijk herkenbaar herenschoenenmerk geworden. Daar zijn ze uiteraard heel trots op. Alle onze modellen zijn door een Italiaanse designer ontworpen en voorzien van onze herkenbare blauwe binnenvoering. De BRAEND schoenen hebben mede daardoor een jonge uitstraling.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van fijne Italiaanse leersoorten, dit geldt voor alle modellen van onze gehele collectie. Verder staan BRAEND schoenen bekend om de sterke prijs- en kwaliteitsverhouding!

In eerste instantie is onze drijfveer de drang om allereerst goed onze ‘target market’ voor ogen te hebben en de behoeften van onze consumenten te begrijpen en ook naar hen te luisteren.

Daarom is het uiteindelijke product voor ons als BRAEND altijd zéér belangrijk. Bovendien zijn ze hun altijd blijven focussen op modieus kwaliteitsschoeisel met een uitstekende pasvorm.

Daarom heeft de BRAEND schoencollectie een sterke merkidentiteit, originaliteit en commercialiteit. De combinatie van deze elementen, voorzien de retailers en consumenten van een merk, waarin men terecht vertrouwen heeft. Inmiddels hebben wij een uitstekende reputatie voor hoge kwalitatief, betaalbare en tegelijkertijd modieuze herenschoenen.