35

Tassen Junior

Op zoek naar de perfecte schooltas voor jouw kinderen? Look no further! Bij Ralet vind je een kei-coole collectie kindertassen van Jeune Premier. Gemaakt van duurzaam, waterafstotend materiaal, voorzien van comfortabel gevoerde riemen en vooral héél mooi! Shop de boekentassen voor kinderen online via de Ralet webshop.

Ergonomische rugzakken van Jeune Premier

De ergonomische rugzakken van Jeune Premier combineren beauty and the brains. Het doordachte ontwerp ondersteunt de rug van je kind en ziet er ook nog eens geweldig uit. Het draagsysteem verdeelt 50% van het gewicht naar de heupen, waardoor het comfortabel en rugvriendelijk is. Investeer in de toekomst van je kinderen - ze verdienen het!

Ontdek onze "it-bag" voor de jonge generatie! De midi-boekentassen voor kinderen vanaf 6 jaar zijn essentieel voor een geslaagde back-to-school ervaring. Kies uit een scala van kleuren en ontwerpen voor jongens en meisjes.

De Jeune Premier midi- boekentassen hebben 2 magnetische, ergonomische sloten, een externe waterfleshouder, EVA-rugpaneel met verstelbare schouderbanden, 2 ruime compartimenten aan de binnenkant en een verstevigd bodempaneel van gecoat polyester. Laat je kind zijn of haar eigen stijl uiten met schattige roze, multicolor en lichtblauwe tinten voor meisjes of stoere zwarte, oranje en blauwe opties voor jongens, inclusief levendige prints zoals leeuwen of vlammen.

Mix & Match

De boekentas heb je al? Tijd om te mix & matchen met je favoriete schoolaccessoires! Kies een toffe drinkfles van Jeune Premier in blauw of roze, voeg een hippe kinderportefeuille toe die perfect past bij de stijl van je kind, en vergeet niet een vleugje persoonlijkheid toe te voegen met een schattige sleutelhanger uit de collectie van Ralet voor kinderen. 

Back to top