26

Slippers

De zomer roept om plezier en avontuur, en wat is een betere manier voor kinderen om dit seizoen te omarmen dan met gemakkelijke kinderslippers? De vakantieperiode vereist speciale schoenen, en daarom hebben we een uitgebreide collectie slippers samengesteld die perfect zijn voor elk zomers avontuur.

Ontdek de zomerse magie met Havaianas bij Ralet

Havaianas, wereldwijd bekend en geliefd, biedt een iconische reeks slippers voor het hele gezin. Deze Braziliaanse favorieten zijn geschikt voor ontspanning op het strand, zwembadplezier of casual stadsavonturen. Onze kindercollectie omvat een kei-groot aan zomerse kleuren, van zachtroze tot lichtblauw, van multicolor tot glinsterend goud. Neem zeker ook een kijkje in de collectie voor dames en de herencollectie om voor iedereen een paar passende Havaianas slippers te vinden. 

Sportieve instap slippers voor tieners en kinderen

Voor tieners en kinderen die een actieve levensstijl omarmen, bieden we een selectie sportieve instap slippers van topmerken zoals Björn Borg, O'Neill en Tommy Hilfiger. Deze slippers zijn perfect voor binnenhuisplezier, een dagje op het strand, een wandeling langs de dijk, ontspannen bij het zwembad of het verkennen van sfeervolle stadjes tijdens een warme vakantie.

We vinden dat elke stap van je reis, groot of klein, een speciale schoenen verdient. Ontdek onze collectie kinderslippers en laat jouw kinderen deze zomer in stijl en comfort genieten van hun avonturen.

Back to top