Laatste berichten

Winter must have: high on platforms

Time to get high on platforms. En dat mag je letterlijk nemen want we bedoelen hiermee natuurlijk de plateauschoenen en de dikke zolen die weer helemaal terug zijn deze winter. Deze trend vind je zowel bij veterschoenen en booties, maar evengoed onder leuke sneakers. Combineer ze met een toffe broek met olifantenpijpen of een overknee jurk voor dat hippe effect.

Isabelle ontwerpt voor het goede doel: update

Het 'Fonds voor onderzoek naar Kanker tijdens de zwangerschap' ligt Ralet heel nauw aan het hart, vooral nadat Isabelle persoonlijk zelf haar gezondheid en ook de geboorte van haar gezonde en levenslustige dochter te danken heeft aan het multidisciplinair onderzoeksteam in Leuven onder leiding van Prof. Dr. Frédéric Amant. Het is dan ook met veel plezier dat we door de verkoop van onze Funding Accessories een cheque van € 2500 konden overhandigen aan het fonds.

Ralet Magazine: 11e editie

Het gaat goed met Ralet en met onze gemotiveerde teams, zo zal je merken in deze 11e editie van ons magazine. Dat is uiteraard dankzij jullie, onze klanten. Gun jezelf een comfortabel moment en ga even rustig zitten om kennis te maken met de nieuwste trends voor dames, heren en kids. Zo stap je stijlvol en comfortabel de herfst en winter in met de passende schoenen & accessoires en de leukste warmhouders. Want in de huidige tijden kunnen we best meer dan ooit stevig in onze schoenen staan ;-).

Met de leukste Tamaris pumps loop je er altijd vrolijk bij, of kies voor de luxe van Michael Kors schoenen. Wie houdt van puur comfort past zeker eens Mephisto schoenen, FitFlop slippers, en Geox kinderschoenen. Modebewuste heren kunnen ook kiezen voor van Bommel schoenen die steeds uiterst stijlvolle collecties brengen.

Bekijk het ruime aanbod kwalitatieve schoenmerken in de webshop van Ralet, of breng een bezoekje aan de winkels en pas er het ruime aanbod hippe schoenen. Ralet maakt voor u ook een selectie aan exclusieve accessoires. De Michael Kors tassen mogen dan zeker niet ontbreken aan de outfit van de modebewuste vrouw. En de originele Barts mutsen vind je er in de hipste kleuren en motieven.