Comfortabele en modieuze schoenen

Niet alleen zoek je naar mooie en kwalitatieve schoenen, maar je wilt ook dat ze comfortabel zijn en gemakkelijk te dragen. Onze instappers combineren al deze eigenschappen. Ze zijn eenvoudig aan te trekken en hebben een hippe uitstraling. Bij Ralet krijg je de keuze uit instappers gemaakt van verschillende materialen, in de mooiste kleuren en met leuke details. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor die momenten waarop je snel en stijlvol de deur uit wilt.

Een divers aanbod instappers

De term "instappers" is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten schoenen die gemakkelijk aan te trekken zijn. In ons assortiment vind je instappers van leer, stof, suède en synthetische materialen, evenals verschillende instaplaarzen. De bovenkant van deze schoenen is meestal elastisch, waardoor ze comfortabel zitten en gemakkelijk aan te trekken zijn.

Instapschoenen voor elke gelegenheid

Hoewel instappers vaak geassocieerd worden met een casual look, zijn er ook zakelijke instapschoenen die geschikt zijn voor formele gelegenheden. Kies bijvoorbeeld voor zwarte of donkere modellen om een professionele uitstraling te behouden tijdens zakelijke afspraken of recepties. Bekijk onze uitgebreide online collectie en vind de instappers die het beste bij jou passen. 

Tijdloze klassiekers, designers keuzes en zomerse modellen 

Voor de moderne en modieuze man biedt Liu Jo prachtige modellen. Denk aan lichtgrijs suède instappers of instappers met handige elastische sluitingen op enkelhoogte. Hiermee stap je altijd moeiteloos in en uit je schoenen, met klasse en stijl.

Voor klassieke hereninstappers in leer of suède vind je tijdloze merken als Daniel Kenneth, Cypres, Rieker en Fluchos. Deze modellen zijn beschikbaar in kleuren zoals cognac, donkerbruin, lichtbeige, blauw en groen.

Voor warme dagen bieden merken als Valdorini, Cypres, Verbenas en Poelman zomerse instappers in levendige kleuren zoals zalmroze, lichtgroen, felblauw en geel. Kies voor een afwerking met prints zoals palmbladeren, gevlochten reliëf of jeansstof. Deze instappers komen ook met afwerkingen zoals zomerse zolen met een espadrille-look.

Ontdek ons uitgebreide assortiment instapschoenen voor heren en vul je schoenencollectie aan met comfortabele en stijlvolle schoenen. Bij Ralet vind je de perfecte instapschoen voor elke gelegenheid.

Back to top