Het comfort van FitFlop slippers

FlitFlop slippers zijn bijzonder comfortabel

Samen met Darren James en David Cook, twee ingenieurs biomechanica, ontwikkelde Marcia Kilgore de FitFlop. Het merk is in 2006 opgericht met de missie om het meest comfortabele schoeisel te ontwikkelen, die klachten kunnen verminderen aan zowel voeten en rug.

Daarom wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde tussenzolen die schokken absorberen en deze verspreiden over de hele voetoppervlakte. De tussenzool bestaat daarom origineel uit een laag Microwobbleboard. Intussen zijn nog nieuwere tussenzolen ontworpen genaamd de Biommetix en Supercomff. Deze zolen zijn er met een brede collectie geoptimaliseerde profielen.

FitFlop slippers met een missie

De oprichters hadden als doel om de meest comfortabele schoenen te ontwikkelen die er bestaan. Een doel dat ze met succes bereikt hebben. De gebruikte materialen en technieken zijn wereldwijd steeds van de beste kwaliteit. Meer dan twintig miljoen paar schoenen zijn intussen verkocht sinds hun ontstaan. De FitFlop slippers zijn er zowel voor vrouwen, als mannen, en kinderen.

FitFlop is een ambitieus groeiend bedrijf met passie voor hun merk. Het bedrijf hecht veel belang aan een goede werksfeer voor haar medewerkers, en stimuleert hen om uitdagingen aan te gaan. Ze zien er op toe dat medewerkers kansen krijgen tot het volgen van opleidingen, en zich verder te ontwikkelen op verschillende vakgebieden.

De uitzonderlijke kenmerken van FitFlop slippers  

Met steeds vernieuwende ontwikkelingen creëert FitFlop steeds de meest comfortabele en ergonomische schoenen en slippers. Wegens hun grote aandacht voor comfort zijn ze wereldwijd bekend en geliefd geworden. De FitFlop wordt door hun fans omschreven als de meest comfortabele schoenen ooit. En de goede eigenschappen van FitFlop zijn reeds gelauwerd met verschillende medische onderscheidingen. Het merk heeft ook vernieuwing aangebracht in het modebeeld en het cool gemaakt om comfortabele schoenen en FitFlop slippers te dragen. Dat doet ze door ook de nodige aandacht te besteden aan toffe designs.

Verschillende ergonomische FitFlop slippers

De filosofie van FitFlop is dat als je voeten goed voelen, je de wereld aankan. Daarom is de zool zo ontworpen om druk en spanning op de onderrug en de gewrichten te beperken. De zool kan ook helpen om de spieren te verstevigen en hielspoorklachten professioneel aan te pakken.

FitFlop ontwikkelde de originele Microwobbleboard tussenzolen. Deze bestaat uit verschillende materialen die zorgen voor schokdemping, stabiliteit, en drukverlaging. De zool is ook verkrijgbaar in twee verschillende wijdtematen voor een optimale pasvorm. Deze technologie combineert drie diagonale lagen die bestaan uit uitstekende dichtheid om schokken zo goed mogelijk op te vangen en te verspreiden over verschillende punten.

Daarnaast werkte het bedrijf ook een Biommetix tussenzool uit. Dat is een zool met extra aandacht voor ergonomie, die zorgt voor verdeling van de druk, en helemaal het gevoel geeft van een kwalitatieve sneaker. Met deze zool hoeven je voeten niet langer te lijden om mooi te zijn.

FitFlop slippers met een uniek design

FitFlop legt zijn absolute focus bij het bieden van comfort, maar heeft ook aandacht voor design. Zo biedt FitFlop verschillende soorten, maten, en kleuren. Het assortiment van FitFlop bestaat uit zowel sandalen, schoenen, sneakers, ballerina’s, laarzen, klompen en slippers. Meest gekend zijn uiteraard de FitFlop slippers.

Je vindt de FitFlop slippers en sandalen in alle kleuren, vormen, en afwerkingen. In de zomercollectie 2015 van FitFlop zijn vrolijke felle kleuren te zien, alsook glanzende zilver- en goudkleuren. Soms worden stoffen gebruikt met dierenprintmotieven, andere worden afgewerkt met stoere studs, of gekleurde pailletten voor een Azteekse look. Maar ook blinkende lak, nude kleuren, grote en gekleurde stenen en kleinere parels, en leuke bloemenvormen worden gebruikt. 

Bekijk ook de leuke collecties Barts mutsen, Mephisto schoenen, Michael Kors Schoenen, Michael Kors tassen, Tamaris pumps, DL Sport sneakersvan Bommel schoenen, Geox kinderschoenen, en andere hippe schoenen in de webshop van Ralet