Wat zijn de kwaliteiten van Santoni schoenen?

Dat kwaliteit bij Santoni hoog in het vaandel wordt gedragen, is merkbaar tot in alle details. Bij de productie van Santoni schoenen voor heren en dames, wordt steeds gestreefd naar perfectie. Vakmanschap en creativiteit worden tijdens het productieproces van Santoni schoenen mooi gecombineerd, evenals traditie met innovatie.

Het onverminderde streven naar perfectie komt in het hele productieproces tot uiting. Elk paar Santoni schoenen getuigen van puur vakmanschap. Santoni schoenen worden steevast onderworpen aan een ambachtelijk leerproces. Het ambachtelijke productieproces vraagt meerdere dagen werk voor elke schoen waardoor deze als exclusief beschouwd kunnen worden. Zo wordt enkel gebruikt gemaakt van de meest hoogwaardige ledersoorten die steeds heel zorgvuldig geselecteerd worden voor het vervaardigen van de Santoni herenschoenen en damesschoenen. Vervolgens wordt het dikke leder op traditionele wijze gelooid. De Santoni schoenen worden aan verschillende met de hand uitgevoerde kleurbehandelingen onderworpen. Nadien worden ze ook nog met de hand gepolijst, om te starten met een kwalitatieve borstel en om af te weken met doeken uit zijde en kasjmier. Nadien wordt elk paar Santoni schoenen grondig geïnspecteerd en gecontroleerd alvorens in de handel te gaan.

Voor de productie van Santoni schoenen wordt enkel gebruik gemaakt van hoogkwalitatieve materialen zoals enkel het beste buffelleder, kalfsleder, suède en nubuck. Doordat de meeste modellen van Santoni voorzien zijn van ongeverfde binnenvoeringen van kalfsleer, wordt bijvoorbeeld de vochtopname in de schoen optimaal gereguleerd, wat ook het draagcomfort ten goede komt. Kies voor Santoni schoenen voor heren bij Ralet en voel de perfectie en kwaliteit in elke stap die je neemt. Ontdek het merk en de nieuwste collecties snel in onze online webshop of in onze winkels.