Hoe kies je de juiste enkellaarzen?

Enkellaarzen zijn eindeloos combineerbaar met heel uiteenlopende outfits en zijn uitermate geschikt voor elk seizoen. Met neutrale kleuren zoals zwart, bruin of grijs zijn alle combinaties mogelijk. Met blauw, goud, rood of zilver vallen je enkellaarzen al snel beter op. Maar enkellaarzen zijn sowieso eenvoudig te combineren en kunnen zowel gedragen worden op een broek, jurk of rok.

Gecombineerd met een jeans zorgen enkellaarsjes voor een casual look of stoere uitstraling. Enkellaarsjes staan ook mooi met een leuk bloemenjurkje. Met dikke kousen krijgen de enkellaarsjes al snel een warme winterse uitstraling. Wanneer de enkellaarsjes gedragen worden op een maxi jurk krijg je een chique boho stijl. Wil je alles en kies je voor zowel trendy als comfy, combineer dan je enkellaarsjes met een legging en oversized trui.

Een jeans kan tot boven de enkellaarzen gedragen worden om ze extra te laten opvallen of in de enkellaarzen om extra lengte te creëren. Gecombineerd met een maxi jurk kan je best kiezen voor enkellaarzen met hak waardoor de jurk mooier zal vallen.