Hoe kan je witte sneakers schoonmaken?

Witte sneakers voor dames, heren en kinderen zijn populairder dan ooit. Wanneer je je witte sneakers goed onderhoud kan je er ook langdurig van genieten. Om je nieuwe witte sneakers vlekkeloos te houden, is het daarom belangrijk dat je ze preventief inspuit met een beschermende spray zodat water en vuil afgestoten wordt. Bij het kiezen van de juiste spray hou je rekening met de gebruikte stoffen en materialen van de sneaker.

Zijn je witte sneakers toch vuil geworden? Dan kan je best zo snel mogelijk schoonmaken zodra je merkt dat er vlekjes op je sneakers zitten. Bij het schoonmaken van je witte sneakers moet je uiteraard rekening houden met de stof waarvan je sneakers gemaakt zijn.

Zijn je witte sneakers gemaakt van leder dan kan je ze eenvoudig schoonmaken met zeep, een zachte doek en een zachte borstel. Met een vochtige doek kan je vuil snel verwijderen bij dagelijks onderhoud. Hardnekkigere vlekken kunnen behandeld worden met een speciale schoenenreiniger.

Zijn je witte sneakers gemaakt van stof dan kan je ze schoonmaken door ze schoon te schrobben met een mild wasmiddel. Sommige sneakers kunnen ook eenvoudig in de wasmachine, dat staat dan meestal aangeduid in de schoenen of op de doos.

Bestaan je witte sneakers voor een deel uit suède? Dan vragen deze om een speciale behandeling met een suède spray, schuursponsje, suède borstel en een gummetje. Ontdek het ruime aanbod witte sneakers voor dames, heren en kinderen in de webshop van Ralet