Blog

Ralet Fashion Days - 16 & 17 september

Noteer 16 & 17 september zeker in je agenda want dan is het opnieuw tijd voor onze Fashion Days. Kom langs en geniet van een heerlijk glaasje bubbels en ontdek de nieuwste trends. Laat je in Ralet Knokke verwennen met een professioneel stylingadvies door San Styles of leer van van Didier hoe je jouw schoenen het best verzorgt deze winter.

Het ideale cadeau voor moederdag?

Moederdag, de ideale gelegenheid om alle moeders in het zonnetje te plaatsen. Heb jij ook de beste mama uit de hele wereld? En weet je ook niet wat te geven voor moederdag?

MAGIC DAYS @ RALET

Laat je tijdens de Magic Days betoveren door de nieuwe zomertrends, word verwend door onze elfjes en bezwijk voor de magie van Steven Delaere. Of durf jij in onze 'Magic Box' te gaan?

Doe jij ook mee aan onze Efteling-wedstrijd?

Geloof jij in sprookjes en doe je dit jaar je communie of lentefeest? Koop jouw communieschoenen bij Ralet en doe mee aan onze Efteling-wedstrijd. Wie weet word jij wel de grote winnaar en maak je kans op 2 dagen Efteling en overnachting voor 2 personen.

Geen tijd meer om een cadeau te halen?

Geen tijd meer om een cadeau te halen? Verras je geliefde, vrienden & familie met een originele Ralet Cadeaubon.

Zanger Christoff @ Ralet St-Kruis 10/12

Wij hebben de eer om de Vlaamse schlagerkoning Christoff te mogen verwelkomen in Ralet St-Kruis. Dit op 10 december van 14u tot 15u. Christoff komt zijn eigen herenschoenencollectie voorstellen. Maar dames wees niet gevreesd, voor jullie maakt hij gerust tijd voor een foto.

YAY! De webshop bestaat 3 jaar!

Online shoppen, echt niet te kloppen! YAY! De webshop bestaat 3 jaar en dat moet gevierd worden. Online shoppen is een manier om te ontsnappen aan de drukte. Zet je lekker lui in je zetel, zoek jouw nieuwe schoenen en accessoires gezellig uit en bestel ze in alle rust. Nog niet overtuigd? Ontdek dan snel de tops en tips van onze webshop.

Isabelle ontwerpt voor het goede doel

Ik maakte het zelf mee. Toen ik zwanger was kreeg ik de diagnose van kanker. Door het voortgezet onderzoek naar de behandeling van kanker tijdens de zwangerschap kon ik genezen en zag mijn dochter het levenslicht. Vandaag is ze 4 en kerngezond. Sindsdien zijn we bij Ralet erg in de weer voor het 'Fond voor Onderzoek naar Kanker tijdens de Zwangerschap'. Ik wilde nog een stapje verder gaan en ben zelf gestart met het ontwerpen van een aantal toffe accessoires van het eigen Ralet-merk ten voordele van het Fonds.

OFFICIAL AFTERMOVIE RALET X KFW16

De eerste editie van het Knokke Fashion Weekend was een succes! Drie dagen lang werd Knokke opengesteld voor alle fashionista's. Wij zijn ons weekend begonnen met een exclusieve VIP night gevolgd door twee dagen vol fashion, gin & bowties. Enjoy our aftermovie! We hope to C U again next season! Groetjes Isabelle & Bruno

RALET X KNOKKE FASHION WEEKEND 2016

For the first time ever Knokke-Heist will be hosting an all-round fashion weekend with a high-end charity gala 'Friends With Benefits' to kick off the program. Knokke Fashion Weekend #KFW16 offers several exclusive in-store activities on Saturday and Sunday in a select number of partner stores. We would like to invite you to mark 11, 12 and 13 March 2016 with a Fashionable dot in you calender.

Ralet kleurwedstrijd voor de sint

Doe mee aan de Ralet-kleurwedstrijd voor de Sint en maak kans op een mooie prijs. Je kan de in te kleuren tekening hier downloaden.