Jeune Premier nu verkrijgbaar bij Ralet

Jeune Premier wil kinderen over de hele wereld vrolijk maken met haar originele en kleurrijke ontwerpen. De schooltassen en pennenzakken zijn ontworpen voor kinderen tot 12 jaar, maar willen ouders verleiden met de uitstekende kwaliteit. 

Oprichtster en ontwerpster Hélène Fransen ontwierp in 2012 het eerste model aan haar keukentafel in Oostende, omdat ze geen leuke schooltas voor haar zoon Ralph kon vinden. Ze zag dat er vooral saaie en zware leren schooltassen werden verkocht. Dus ontwierp ze zelf een tas voor haar peuter. Op school kwamen meerdere mensen naar haar toe om te vertellen dat ze de tas zo mooi vonden. Haar man Bruno Piers gaf haar het laatste duwtje: waarom niet vier verschillende ontwerpen maken en ze op de markt brengen? Dat jaar verkochten ze tachtig schooltassen. Ze lanceerden de eerste collectie in april 2011. Vijf maanden later werd het bedrijf opgericht. Het merk Jeune Premier was geboren.


De nieuwe Safari collectie '22

De Safari collectie '22 is alweer de tiende collectie van Jeune Premier. We hebben voor ieder kind een hippe tas voor het nieuwe schooljaar. Met dierlijke prints, een jungle jeep, stoere tijgers en dino's, elegante zwanen, unicorns en nog veel meer vrolijke kleuren en prints. We zijn blij en trots dat we online én in onze winkel in Knokke de nieuwe Safari collectie in ons assortiment hebben. 

De it-bag Midi is op en top Jeune Premier! Tijdloos, mooi, kwalitatief en makkelijk in gebruik! Het grote voordeel van deze midi schoolrugzak is de vorm. Doordat de rugzak rechthoekig en mooi gevormd is blijven je boeken perfect georganiseerd en beschermd en blijven alle schoolmaterialen in goede conditie. Omgevouwen paginahoeken behoren definitief tot het verleden. Deze rugzak is een echte Jeune Premier klassieker. 


City Bag is een waterbestendige kindertas die ideaal is om mee te nemen naar sportles, zwemles of leuke uitstapjes!

 

Er zijn ook nog bijpassende pennenzakken - met dierlijke prints en vrolijke kleuren.


Hoe kies ik de juiste schooltas voor mijn kind?

Voor een kind is een schooltas het belangrijkste gebruiksvoorwerp! Het is dus heel belangrijk dat deze tas de persoonlijkheid van het kind weerspiegelt. Jeune Premier hanteert een belangrijke regel voor het kiezen van de juiste tas: "Koop altijd een schooltas die je kind nú past, niet eentje die hem later past als hij gegroeid is."

Voor maximaal comfort (en om rugpijn te voorkomen!) moet de schooltas perfect aansluiten op de rug van je kind. Een rugzak past alleen goed als deze strak tegen de rug zit. Om te controleren of de tas past, laat je je kind rechtop staan en pak je de verstelriemen ter hoogte van de oksels vast. Trek beide schouderbanden aan, net zolang tot de achterkant van de rugzak strak tegen de rug van je zoon of dochter zit.

Als je twijfelt, kom dan gerust eens langs in onze winkel in Knokke, dan helpen we je met het kiezen van de juiste tas!

 

ONTDEK DE NIEUWE COLLECTIE