Barts mutsen, de must have voor een warme winter

Iedereen heeft wel een paar Barts mutsen en accessoires in zijn kast. En uiteraard zijn er elk jaar wel weer enkele aan vervanging toe of kunnen we er nog wel enkele extra gebruiken. Tenslotte vormen Barts mutsen een echt modeaccessoire en daar hebben we natuurlijk nooit genoeg van.

Barts mutsen biedt voor elk een favoriet

Barts mutsen weten zich van de concurrentie te onderscheiden dankzij hun innovatieve ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerkingen. Met Barts mutsen en accessoires ben je zeker van een geweldige uitstraling deze winter. Daarnaast geven de zachte materialen je een heel comfortabel en warm gevoel. Welke Barts mutsen zijn jouw favoriet? Kies je voor een kabel gebreid exemplaar, voor één met een hele grote leuke pompon, misschien wel voor één met glimmende draden of voor een extra warm exemplaar dat met fleece is gevoerd? Ontdek de vele keuzemogelijkheden snel bij Ralet, online in onze webshop of in één van onze winkels.

De rijke geschiedenis van Barts mutsen

Waar het wereldwijd populaire merk Barts ooit begon met het produceren van hippe strandshorts, is het merk intussen vooral gekend voor haar diverse accessoires. De voorbije jaren wist Barts uit te groeien tot één van de meest populaire merken voor winteraccessoires in Europa. Barts mutsen zijn intussen niet alleen in Nederland , Duitsland en België populair, maar kennen ook in heel Europa jaar na jaar veel bijval. Het graag geziene modemerk dankt zijn naam aan zijn ontwerper, de Nederlander Bart Koene. De Barts collecties worden tot op vandaag nog steeds ontworpen in de Nederlandse grootstad Amsterdam.

Barts mutsen, kwalitatief mooi

Barts mutsen en accessoires worden enkel gemaakt van de beste materialen, zoals wol en fleece. Barts mutsen worden vervaardigd aan de hand van de een speciale viernaalden-techniek. Hierdoor kunnen de Barts mutsen en accessoires vervaardigd worden met gebruik van meerdere soorten wol, diverse complexe patronen en oneindige kleurencombinaties. De kwaliteit van Barts mutsen ligt dus zowel in het gebruik van enkel kwalitatieve materialen, als in haar productie die getypeerd wordt door handwerk en bijzondere technieken.

Vrolijke Barts mutsen kleuren je dag

Met de leuke design mutsen van Barts blijf je niet alleen lekker warm in de winter maar zie je er ook steevast beeldig uit. Fleur je outfit dus snel en eenvoudig op met de leuke accessoires van Barts. Op een koude kille winterse dag zorgen Barts mutsen ongetwijfeld voor een vrolijke noot. Wie kiest voor Barts mutsen mag dan ook steeds rekenen op een creatief en origineel design. Want al bestaan ze reeds ruime jaren, toch blijft Barts originele creaties maken die plezier uitstralen en enthousiasme aanwakkeren. Met Barts mutsen en accessoires om, heb je gegarandeerd zin om de weide wereld in te trekken en de dag te ontdekken.

De nieuwe collectie Barts mutsen voor dames en heren

De leukste items van de wintercollectie van Barts vind je uiteraard bij Ralet. Met de nieuwe uitgebreide collectie Barts mutsen kan je de hele familie terug een opvallend vrolijke look aanmeten. Zoals elke winter is het aanbod Barts mutsen, sjaals en handschoenen ruim en bijzonder. De kleuren van de Barts collectie 2019 – 2020 worden getypeerd door verschillende aardetinten, stoere legerkleuren en warme roesttinten. Maar de Barts mutsen voor dames en heren vind je uiteraard ook steeds in neutrale kleuren zoals in klassiek zwart, blauw en grijs die het altijd wel goed doen.

En ook nieuwe vrolijke Barts mutsen voor kinderen

De Barts kindercollectie mag uiteraard wat speelser ogen. Barts mutsen en accessoires voor kinderen vind je dan ook in allerlei leuke kleuren, lieflijke afwerkingen en vrolijke vormen. Leuk zijn bijvoorbeeld de Barts mutsen voor kinderen die een theepotje of een fantasiemonster vormen. Het assortiment kinderhandschoenen bestaat uit zowel klassieke Barts handschoenen in neutrale kleuren als grijs en zwart, maar ook uit speelse exemplaren met kleurrijke vingers. Voor de nieuwe Barts collectie 2019 – 2020 moet je bij Ralet zijn. Neem dus snel een kijkje naar ons volledige gamma in de webshop of de winkel.