Waarom de nieuwe Ralet winkel in Gent aan de Kouter bezoeken?

Sinds maart 2018 is de Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter open. Een mooie winkel in Gent stond al lang op het verlanglijstje bij Ralet. Met de Ralet schoenenwinkel in Gent in de Kouterdreef wordt Ralet nu ook in Oost-Vlaanderen goed bereikbaar.

Met de Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter beschikt Ralet reeds over haar 9e winkel gelegen op een toplocatie. Er is sterk geïnvesteerd in de buurt van de Kouter en de Kouterdreef in Gent. Met 18 nieuwe winkels in de Kouterdreef in Gent kunnen fashionista’s er naar hartenlust shoppen. De winkels in Gent aan de Kouter worden getypeerd als chique stijlvolle schoenenwinkels.

Gelegen in de Artevelde studentenstad geniet de Ralet winkel in Gent aan de Kouter mee van een hippe, boeiende en gezellige sfeer. De nieuwe Kouterdreef heeft de allure van een wandelwinkelstraat maar is wel toegankelijk met de wagen. De wagen kan je eenvoudig kwijt in de nabijheid van de winkels in de Kouterdreef in de ondergrondse parking aan de Kouter. Het verkeer dat de parking Center in de Korte Meer verlaat, kan via de Kouterdreef en de Universiteitsstraat eenvoudig naar de Brabantdam om zo de stad uit te rijden.

De Ralet winkel in Gent aan de Kouter weet een trendy aanbod schoenen en accessoires te bieden. Wie een bezoek brengt aan de Ralet winkel in Gent in de Kouterdreef kan er genieten van mooie collecties, uitstekende klantenservice en hoog fun gehalte. Ontdek de Ralet winkel in Gent aan de Kouter en bekijk er snel het ruime aanbod topmerken in de Ralet winkel in Gent in de Kouterdreef. De nieuwe Ralet schoenenwinkel in Gent is zeker een bezoekje waard.