Blog

Het WK Wielrennen komt naar Knokke! Dit moet je weten.

Van zaterdag 18 tot en met woensdag 22 september is het zover! Dan is Knokke-Heist één van de vier trotse gaststeden van de UCI Road World Championships. Onze prachtige badplaats mag zich de startplaats van het wereldkampioenschap tijdrijden noemen. En alsof dat op zich al niet bijzonder is, is het WK dit jaar ook nog eens aan zijn 100ste verjaardag toe. We kijken dus uit naar één groot wielerfeest voor jong en oud. Met hopelijk topprestaties van onze landgenoten en heel veel sfeer. Maar wat betekent dat voor onze winkels in Knokke?

Het iconische Antwerpse handtassenlabel KAAI komt naar zee

In december vorig jaar kondigden we al aan dat het trendy Belgische merk in onze webshop te verkrijgen is. Deze zomer verwelkomen we KAAI in onze winkel in Knokke voor een echte shop in shop ervaring, met een exclusieve sneak peek van de wintercollectie.

Breng een bezoekje aan onze stijlvolle schoenenwinkel in Gent

Met onze vestiging in de Gentse Kouterdreef is Ralet ook in Oost-Vlaanderen goed vertegenwoordigd. De nieuwe schoenenwinkel van Ralet maakt er deel uit van de totaal vernieuwde shoppinglaan en past er perfect tussen de omliggende stijlvolle winkels.